ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Complicitats, exposició fotogràfica de Lluc Queralt per la Festa Major
A la Sala Cultural Ramon de Capmany
PUBLICAT Dimarts, 21.06.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

En col·laboració amb el Museu d'Art Modern de Tarragona, i comissariada per Isaac Candelario, es programa una exposició de retrats d'artistes del nostre país, entre ells Eugeni Forcano. 

La inaugurem aquest 22 de juny, dia d'inici dels actes de la Festa Major 2022 a les 19.00 hores. La podreu veure fins al 10 de juliol. 

El fotògraf tarragoní Lluc Queralt, ha iniciat un projecte amb l'ambició de retratar el panorama artístic català actual en el seu àmbit més íntim, els seus espais de treball, els seus tallers...

Espais d'introspecció és un projecte viu que compta ja amb 70 fotografies d'artistes com Lita Cabellut, Miquel Barceló, Jaume Plensa, Perejaume, Anke Blaue o Eugeni Forcano, entre d'altres.

La Generalitat de Catalunya ha adquirit aquesta col·lecció que ha dipositat al fons del Museu d'Art Modern de Tarragona per formar part de la Col·lecció Nacional i que cedeixen temporalment a l'Ajuntament de Canet de Mar per mostrar-la durant la Festa major de Sant Pere i Sant Pau.

Isaac Candelario, comissari de l'exposició i responsable dels Espais Volart de la Fundació Vilà Casas, ha fet aquesta selecció, que ha titulat Complicitats, per destacar la complicitat que emergeix entre el fotògraf i l'artista en el moment íntim de retratar algú en el seu espai de creació.

^