ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les obres del CAP s'adjudicaran a mitjan juliol
PUBLICAT Dilluns, 12.06.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Generalitat ha fet pública la licitació del contracte per a la construcció del nou CAP de Canet, el que s'ha de fer a sobre de l'aparcament públic de la riera Gavarra.

L'anunci de licitació ha sortit al Diari Oficial de la Generalitat el divendres 2 de juny. L'adjudicadora és GISA, empresa pública de la Generalitat. El termini per presentar oferta al concurs és el 4 de juliol. El dia 18 de juliol, a les 10 del matí sabrem quina empresa farà el obres del Centre d'Assistència Primària de Canet.

La previsió és que les obres tinguin una durada de 12 mesos. El CAP de Canet ha estat ubicat durant mig any a Vil.la Flora, a causa del perill d'esfondrament del mur posterior de l'edifici de la costa de l'Hospital. Ara, un cop acabades les obres de reforç i reparació del mur, tant el CAP com l'Hospital residència Guillem Mas, poden reprendre l'activitat a l'anterior ubicació.

Des d'avui, 12 de juny de 2006, el CAP torna a funcionar a la costa de l'Hospital s/n i ho farà fins que s'inauguri el centre que es construirà al centre del poble.

Tota la informació sobre el concurs públic d'adjudicació de les obres del nou CAP la trobareu al web de GISA.

Obres aparcament riera Gavarra

Obres aparcament riera Gavarra

Les obres de l'aparcament han estat visitades per diversos diputats de la Diputació de Barcelona. Aquest maig han vingut Jordi Labòria, diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge i Esteve Terrades, diputat delegat en matèria de Turisme

Informació publicada el dilluns 12 de juny de 2006

^