ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Èxit de públic en la XLVIII edició del Concurs de Teatre Amateur de Canet
PUBLICAT Dijous, 02.06.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Premi teatre Pedracastell

El proper dissabte 4 de juny tindrà lloc el sopar de cloenda i el lliurament dels Premis Pedracastell d'enguany a l'envelat de Vil·la Flora de Canet de Mar.

 


Fins a 9 companyies de Teatre Amateur d'arreu de Catalunya han participat al Concurs d'enguany. Cal destacar la qualitat dels diferents projectes presentats i la bona existència de públic a la renovada sala Centru del TMC, Teatre Municipal de Canet. La crítica i els resultats obtinguts han estat òptims. S'ha tornat a demostrar el gran nivell del Teatre Amateur de Catalunya.

El proper 4 de juny coneixerem els guanyadors i les guanyadores de les diferents categories dels guardons en una gala d'estora vermella que es celebrarà a l'envelat de Vil·la Flora en format sopar. Un acte on hi assistiran les companyies de teatre participants, autoritats, l'entitat organitzadora El Centru i la gent que s'hi ha apuntat. I és que la vetllada també és una oportunitat per trobar-se artistes i públic i compartir un moment emblemàtic i entrenyable tots junts. 

^