ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei Local d'Ocupació de l'Àrea de Promoció Econòmica fa dos cursos per a la recerca de feina
PUBLICAT Dilluns, 23.05.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
imatge per curs videoconferencia

S'organitza dins del projecte "Indústria i turisme cultural 4.0" del programa TTT, i són dos nous tallers per a la millora de la ocupabilitat i la recerca de feina.


Aquests tallers van dirigits als demandants d'ocupació inscrits a la borsa de treball, especialment a aquells que vulguin incrementar les seves habilitats per a l'ocupació en general i les seves capacitats digitals per a la recerca de feina. D'aquesta manera es reprèn la formació presencial a Vil·la Flora a la franja dels matins.

Estan emmarcats dintre del projecte "Indústria i turisme cultural 4.0" del programa TTT subvencionat per la Diputació de Barcelona. És un projecte que persegueix com a un dels principals objectius, augmentar la inserció laboral i contribuir a la millora de l'ocupabilitat cap a aquelles ocupacions amb major demanda actual per part de les empreses i per les quals es requereixen unes determinades competències digitals, no només per treballar, sinó també per a la recerca de feina.

El procés de captació de talent i de bons candidats per part de les empreses ha experimentat un gir exponencial cap a les eines digitals i és important conèixer tant les eines a utilitzar com entrenar les habilitats personals necessàries per captar l'atenció de les empreses durant les seus processos de reclutament.
 
El 1r Taller serà el 8 i 10 de juny en horari de 9.15 a 13.15:

 FES UNA VIDEOPRESENTACIÓ PER MILLORAR LA TEVA CANDIDATURA

El 2n Taller serà el 17 i 20 d'octubre en horari de 9.30 a 12.30:

 PENJA EL TEU CURRÍCULUM A LA WEB EN POCS PASSOS

Les xarxes socials, professionals i les diferents aplicacions que s'estan utilitzant per la gran majoria de tots nosaltres són un molt bon canal de recerca de feina i amb bones recomanacions e indicacions poden esdevenir unes molt bones eines per a la nostra inserció professional en el mercat laboral actual.

Per això és important utilitzar bé les eines que tenim al nostre abast i treure'n el màxim profit.
 
Les inscripcions del 1r Taller ja estan obertes a través del següent formulari.

Adreçat a persones joves i grans en recerca de feina

Presencial i gratuït

cartell formació videopresentacio

cartell formació videopresentacio

Fitxer: cartell_videopresentacio.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 210.62 kB

^