ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Medi Ambient millora la jardineria de la plaça 11 de Setembre
PUBLICAT Dimecres, 04.05.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
nova plantació plaça 11 Setembre

Comencen les tasques de millora previstes als espais enjardinats de la Plaça 11 de setembre. Es preveu la plantació de noves espècies arbustives i herbàcies per reforçar la vegetació existent, malmesa per la pressió exercida per les persones i especialment els gossos.

nova plantació plaça 11 SetembreDijous 28 d'abril s'han iniciat els treballs de millora previstos a l'enjardinament de la Plaça 11 de Setembre.

La plaça ja va ser objecte d'obres de renovació a principis del 2021. Però per diversos factors, com la insolació o l'aigua, però sobretot per l´elevada pressió exercida
per les persones i especialment els gossos sobre la vegetació plantada, una part de la vegetació herbàcia no ha acabat d´implantar-se correctament.

Per aquest motiu, des de l'Àrea de Medi Ambient s'ha encarregat a una empresa externa l'arranjament dels parterres vegetats.

Aquestes tasques inclouen:

- L'eliminació de la vegetació que no es troba en bones condicions 
- Aportació de terra vegetal
- Nova plantació: es preveu la plantació de diferents espècies arbustives i herbàcies als diferents parterres existents per tal de reforçar la vegetació existent
- Arranjament del sistema de reg per tal d'adequar-ho als requeriments de la vegetació implantada.
- Tancaments perimetral mitjançant estaques i corda per a reduir el pas dels vianants i  gossos

Totes les espècies vegetals triades s'adapten perfectament al clima mediterrani, amb baixes necessitats hídriques i baix manteniment.
 
La contractació, adjudicada a l'empresa Viver de Bell-Lloc per un total de 9.814,54 € (IVA inclòs), inclou també el manteniment integral durant els 6 mesos posteriors a la plantació. 

nova plantació plaça 11 Setembre
 

^