ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'edició 2022 del Premi de Narrativa de la Biblioteca ja té guanyadors
PUBLICAT Dimarts, 03.05.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Guanyadors Premi Narrativa 2022

Aquest Sant Jordi hem conegut els noms de les persones guanyadores del IX Premi de Narrativa Biblioteca de Canet de Mar.  El veredicte el va llegir el regidor de Cultura, Pere Xirau, en un acte celebrat a la Biblioteca el matí de Sant Jordi.


La Biblioteca P. Gual i Pujadas, va acollir el dissabte 23, dia de Sant Jordi, l'acte de lliurament de premis de la 9ena edició del Premi de Narrativa Biblioteca de Canet de Mar, fase local de la Mostra Literària del Maresme, que cada any convoquen la Biblioteca amb el suport de l'Ajuntament de Canet de Mar.

Els premis es van lliurar a ¼ d'1 del migdia, després del Conte Especial de Sant Jordi, que es va fer a la primera planta de la Biblioteca, donat que les condicions meteorològiques no eren favorables per realitzar els actes programats a la Biblioriera, com estava previst.

El Jurat del IX Premi de Narrativa Biblioteca de Canet de Mar estava format per Mireia Illa, Ferran Medina, Eliecer Navarro, Lourdes Pla, i Irene Feliu actuava com a secretària i representant de la Biblioteca. 

El Jurat va fer constar que tot i que aquest any s'havien presentat menys treballs que en anys anteriors, la qualitat d'aquests era remarcable.

Els premis establerts, un per cada categoria, han consistit en: Lot de material escolar + Llibre de Sant Jordi (Grups A, B i C), 100€ + Llibre de Sant Jordi (Grup D), 150€ + Llibre de Sant Jordi (Grup E), 200€ + Llibre de Sant Jordi (Grup F). 

Els treballs guanyadors quedaran a disposició de la Biblioteca i es presentaran a la XXXIX Mostra Literària del Maresme.

Va llegir l'acta del Jurat el regidor de Cultura, Sr. Pere Xirau,  que fou acompanyat pels membres del Jurat que van lliurar els premis als guardonats. Va acomiadar l'acte l'alcaldessa, Sra. Blanca Arbell.

OBRES PREMIADES - Grup A: de 6 a 8 anys. Sense participació.
- Grup B: de 9 a 11 anys. Títol: “Un cop molt dur” de Joan Geli Bertran.
- Grup C: de 12 a 14 anys. Títol: “Desitjos mai complerts” d'Ona Ruiz Dordal.
- Grup D: de 15 a 18 anys. Títol: “Com un brot de sol a trenc d'alba” d'Àlex Castillo Morales.
- Grup E: de 19 a 25 anys. Títol: “A temps” de Maria Sánchez García.
- Grup F: a partir de 26 anys. Títol: “Un arròs caldós amb cues de gamba” de Jordi Dotras Targas.

Felicitem a guanyadors i guanyadores i us animem a participar en les pròximes edicions.

L'àlbum d'imatges del lliurament del Premi, així com de tota la Diada de Sant Jordi, el trobareu als canals de Flickr i youtube de l'Ajuntament. Si encara no hi són, hi seran. L'edició i la publicació d'imatges és una feina laboriosa que es va fent periòdicament.

^