ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge 8 de maig, portes obertes a l'Escola Bressol El Palauet
PUBLICAT Dilluns, 25.04.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
cartell portes obertes palauet 2022
El dia 8 de maig de 10 a 13 hores l'EBM El Palauet obrirà les portes per atendre aquelles famílies que vulguin visitar el centre i conèixer el projecte educatiu.

El diumenge dia 8 de maig l'Escola Bressol Municipal El Palauet de Canet de Mar obrirà les portes de les seves instal·lacions per tal de poder mostrar el centre a totes les famílies que desitgin veure l'escola presencialment i informar-se de primera mà sobre el projecte educatiu de l'EBM El Palauet i el procés de preinscripció.

Les portes obertes es duran a terme en horari de matí, de 10.00 a 13.00 hores i podeu sol·licitar cita a través del telèfon 937943770 (en horari lectiu) o enviant un correu electrònic a l'adreça canet.elpalauet@canetdemar.cat.

destacat notícia portes obertes palauet

Les famílies que sol·licitin participar presencialment de les portes obertes, s'organitzaran diferents torns de visita formats per grups reduïts.

Tanmateix, també podeu fer una visita virtual a les instal·lacions i conèixer el projecte educatiu d' El Palauet a través d'aquest vídeo de presentació que va preparar l'equip de l'escola bressol: 

Informació de la preinscripció

^