ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dilluns 2 de maig, inici de les obres de millora del carrer Sant Pere i de les escales del carrer Sant Isidre
PUBLICAT Dimecres, 20.04.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
obres carrer Sant Pere

Després de Setmana Santa, començaran les obres de millora i reurbanització del carrer Sant Pere i de les escales del carrer Sant Isidre de Canet de Mar. 

Aquest projecte es planteja per tal de poder donar resposta a una sèrie de necessitats de l’espai. Concretament, pel que fa al carrer Sant Pere, aquesta reurbanització es fa davant de l’actual mal estat que presenta la via, una de les artèries històriques del barri antic del poble, a causa de nombroses intervencions que s’han realitzat puntualment al llarg dels anys. Per altra banda, les obres de millora de les escales del carrer Sant Isidre també responen al mal estat de la via. En aquest cas, a causa de les escorrenties de les aigües de pluja provinents dels carrers de la seva part alta.

Entre les tasques que es realitzaran, hi ha previst fer un canvi de les canalitzacions fecals i pluvials i també de les canalitzacions d’aigua potable de les vies que, actualment encara són de fibrociment. També es farà una rampa d’accés al CRTTT-Escola de Teixits. D’aquesta manera, es podrà accedir directament a la Sala d’Actes sense haver de passar per l’entrada principal del centre. 

Finalment, a la porta d’accés del refugi que es troba al carrer Sant Pere i a l’accés del barri Mas Muní es col·locaran dos tòtems informatius. 

Les obres s’han adjudicat per un import de 357.729,24 € (IVA inclòs) a l’empresa Infraestructures Serveis i Obres del Vallès, SL. Tindran una durada aproximada de 6 mesos, a partir de l’inici dels treballs. 

Reunió veïns carrer Sant Pere i Sant IsisdreEl regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet es va reunir la passada setmana amb els veïns i les veïnes afectades per les obres per tal d'explicar el projectes i les afectacions que es puguin derivar de les obres. 

Actualització El pròxim dilluns 2 de maig, començaran les obres. Per aquest motiu, a partir de dilluns vinent el pas pel carrer Sant Pere quedarà restringit als veïns d’acord amb el cròquis adjunt.

Tall obres sant pere

^