ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou vídeo de la campanya de Medi Ambient: "Abans de tirar un trasto, truca'ns!"
PUBLICAT Dimarts, 19.04.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Àrea de Medi Ambient presenta el tercer dels vídeos de la nova campanya per la millora de la recollida selectiva: "Abans de tirar un trasto, truca'ns!"


Veu la llum el tercer dels vídeos que formen la nova campanya engegada per millorar la recollida selectiva de residus municipal.

Els primers vídeos tractaven les problemàtiques de l'abandonament de bosses, i el concepte d'"el rebuig no és tot", per evitar que els dimecres a la nit es llencin residus reciclables corresponents a altres fraccions.

Aquest tercer vídeo busca conscienciar la ciutadania sobre la importància de fer servir el telèfon de cita prèvia per a concertar la recollida de trastos. 

La recollida de trastos a domicili és un servei municipal gratuït que es pot concertar a través del telèfon 93 799 62 80.

Si es treuen fustes, matalassos, sofàs o altres trastos sense avisar, es genera un problema de brutícia i malestar que perjudica tota la ciutadania. 

Us recordem, a més, que treure els residus fora del dia o del sistema establert es considera una infracció que pot ser penalitzada amb multes de 400 euros, com a mínim, d'acord amb la Llei de Residus.

^