ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tallers de l'Agenda Urbana als instituts de Canet
PUBLICAT Divendres, 01.04.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
aul

aul

Aquest divendres 1 d'abril, els responsables de la redacció del projecte d'Agenda Urbana Local de Canet de Mar han visitat els dos centres educatius de secundària del municipi per tal de fer participar als i les alumnes en un seguit de tallers amb l'objectiu de definir quin és el poble que ells volen en un futur.

Concretament, s'han dut a terme aquests tallers amb alumnat de Batxillerat de l'INS Lluís Domènech i Montaner i alumnat de 3r i 4t d'ESO de l'Institut Sunsi Mora. La jornada participativa ha estat dinàmica i profitosa, ja que s'han aconseguit moltes aportacions.

La regidora d'educació Rosabel Madrid Cámara els ha agraït la seva col·laboració, ja que és molt important l'opinió del jovent i, amb la suma de les seves aportacions es crearà el full de ruta del nostre poble per tal de poder assolir i implementar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) al nostre municipi de cara l'any 2030.

Recordem que continua el procés participatiu per a la ciutadania i el pròxim dissabte 2 d'abril a Vil·la Flora (a les 10 del matí) es realitzarà d'un taller participatiu, obert a tothom.

Us animem a participar, encara queden algunes places us hi podeu apuntar via aquest formulari.

Disposeu de tota la informació en relació a l’agenda 2030 de Canet de Mar, en aquest enllaç.

 

^