ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Es presenta el projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de Canet de Mar
L´acte ha comptat amb un apartat de paraules inspiradores on hem pogut conèixer de primera mà l´experiència laboral de professionals tan distingits com Tinet Rubira, Carme Ros i Jaume Bernadet
PUBLICAT Divendres, 01.04.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Tecnica explicant projecte tttAquest dijous 31 de març, s’ha presentat oficialment la primera part del projecte ‘Treball, Talent i Tecnologia’ impulsat per l’Ajuntament de Canet de Mar, amb col·laboració de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Aquesta primera part és la que té vinculació amb Canet de Mar i es basa en la reactivació de la indústria cultural i la posada en marxa del turisme 4.0. Amb l’eslògan ‘Reimpulsem l’ADN Canet – Arenys’, més d’una seixantena d’empreses i personalitat del sector cultural vinculades amb aquests dos municipis s’han reunit al Castell de Santa Florentina per conèixer la diagnosi inicial i en què consistirà la primera fase del projecte.

Aquest pla té un impacte directe en el territori, ja que vol identificar noves oportunitats per a les empreses i per a les persones del territori en la cadena de valor de la indústria cultural i del Turisme 4.0, com a un dels ecosistemes de més valor dins del nostre àmbit d'actuació.

També vol repensar i trobar nous models de negoci, nous mercats i noves iniciatives on la tecnologia, la col·laboració i la capacitació digital puguin ajudar a redefinir oportunitats singulars per les empreses del nostre poble per acabar reactivant el mercat de treball i formar a persones que estan en situació d’atur tenint present les necessitats que tenen les empreses del sector.

A l’acte, hi ha assistit l’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell que ha destacat la importància que la cultura té en el nostre poble. En el seu torn d’intervenció, Arbell ha explicat que la voluntat de l’Ajuntament és reimpulsar la indústria cultural del nostre poble establint sinergies entre empreses que tenen o han  tingut vinculació amb Canet. L’alcaldessa ha estat acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Ana Maria Casas que ha valorat molt positivament l’assistència i implicació de les empreses del municipi en aquest projecte.

banner ttt

També hi han assistit els regidors de Cultura i Educació de Canet Pere Xirau i Rosabel Madrid i, per part d’Arenys de Mar els regidors de Promoció Econòmica i Cultura Joaquim Mas i Josep Maria Pruna, respectivament.

L’acte ha comptat amb un apartat de paraules inspiradores on hem pogut conèixer de primera mà l’experiència laboral de professionals tan distingits com Tinet Rubira, Carme Ros i Jaume Bernadet.

BANNER IMATGES TTT

Els i les assistents han tingut l’oportunitat d’establir contactes a través de la sessió de networking que s’ha celebrat just en acabar la presentació.

^