ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Grossa visita Canet de Mar
PUBLICAT Divendres, 01.04.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

la grossa sant jordi generalEl personatge de La Grossa està de ruta per diferents pobles de Catalunya i visitarà Canet de Mar el pròxim dissabte 2 d'abril al matí. Concretament, la capgrossa de la loteria catalana es passejarà pel Mercat d’Artesania ubicat a la Plaça Macià i per diferents punts del centre històric del poble com la riera Sant Domènech, la riera Buscarons i la Plaça Mercat.

La Grossa, que arribarà al nostre poble a les 10 h aproximadament, anirà animant diferents establiments i punts emblemàtics del municipi amb la seva simpatia habitual. Tothom que ho vulgui, podrà fer-se una fotografia amb ella.

La imatge de la rifa catalana recordem que és una capgrossa inspirada en una veïna d’Alella que ha voltat per pobles com Tarragona, Pineda de Mar, Mataró, entre d’altres.

Cartell la GrossaUn grup de botigues, ubicades a l'eix buscarons - centre, han organitzat un sorteig de números de La Grossa durant la jornada de dissabte, aprofitant la visita d'aquest magnífic personatge. La campanya consistirà a fer una recollida de tiquets de compra perquè la gent pugui guanyar dècims pel sorteig de La Grossa de Sant Jordi.

^