ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ens visita la direcció dels Serveis Territorials d'Educació. Una aposta de present i de futur.
PUBLICAT Dimecres, 30.03.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Un dels pilars fonamentals d'una societat és l'educació i per aquest motiu a l’Ajuntament de Canet de Mar apostem per tenir una oferta educativa amplia i de qualitat per al nostre municipi.


Recentment hem rebut la visita els responsables dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental que van fer un recorregut per tots els centres educatius de Canet, que depenen del Departament d’Educació.  La Direcció dels Serveis Territorials va aprofitar per parlar amb els equips directius, el professorat i l’alumnat, recollir les seves inquietuds, constatar la qualitat dels projectes educatius que es desenvolupen, i la implicació i dedicació de tots els equips docents dels centres.

visita SSTT Educació visita SSTT Educació

A la sortida de l’Escola Misericòrdia, el regidor d’urbanisme Lluís Llovet va explicar i ensenyar la situació dels terrenys destinats a la construcció del nou edifici de l’institut Sunsi Móra,  que en breu l’Ajuntament cedirà a la Generalitat.

visita SSTT Educació  visita SSTT Educació

Durant la visita a les instal·lacions del CRTTT-Escola de Teixits, seu dels ensenyaments d’ FP Dual de l’INS Lluís Domènech i Montaner, es va anunciar la implantació d’un nou cicle formatiu de grau mitjà: Tecnologia , color i moda, que s’afegeix l ‘oferta ja existent de Confecció i Moda (grau mitjà) i Patronatge i Moda (grau superior).

visita SSTT Educació  visita SSTT Educació

Volem agrair al director dels Serveis Territorials, Simó López Xirau;  la cap de l'Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar, Sisa López Morales; l’inspector de zona, Miquel Badia, i la coordinadora d’FP, Dolors Castro Notario, les visites recents, l’escolta i el suport per aconseguir una major oferta educativa en el nostre municipi, en definitiva, l’aposta per una ciutadania més formada i preparada per als reptes del futur i per a la  construcció d’una societat millor.

visita SSTT Educació visita SSTT Educació

^