ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El llibre i l'exposició Residents-Resilients arriben el 8 d'abril a la Sala Ramon Campany
PUBLICAT Dimecres, 30.03.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Residents-resilients, es un projecte psicosocial realitzat a la residencia de gent gran CDM de Canet de Mar durant el confinament a causa de la COVID-19. Es presenta en format exposició i llibre a la Sala Cultural Ramon de Capmany els dies 8, 9 i 10 d'abril.

La presentació es fa el dia 8 a les 19.00 hores.


Cartell Residents - esilientsArrel del confinament derivat de la pandèmia, es va iniciar un programa d'accions psicosocials que pretenien compensar la privació d'estímuls sensorials, socials i afectius que els residents vivien en aquells moments.

El programa es va anomenar Residents-Resilients perquè apel·la als recursos personals interns per seguir endavant. Aquest es va dur a terme mitjançant grups de comunicació i suport, l'art col·lectiu i la psicomotricitat vivenciada.

Alhora, pretenia oferir noves oportunitats d'aprenentatge, així com d'auto-expressió, més enllà del llenguatge verbal, que fossin reconeixibles com a narratives.

Cada part del camí que hem forjat plegats és un record cristal·litzat, testimoni d'una història, història que volem compartir més enllà de la institució, així fent-nos visibles i agents actius de la cultura.

^