ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
"DAFO personal com a marca personal", nou taller per a persones emprenedores i empreses
PUBLICAT Dilluns, 28.03.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
imatge web pixabay marca personal

El dia 4 d'abril de 2022 de 9:30 a 13:30h. es realitzarà a La Masoveria de Vil·la Flora el taller "DAFO personal com a marca personal" dirigit a persones emprenedores i a empreses, impartit per la consultora Elisenda Porras de "enprogress".

El dia 4 d'abril des de Promoció Econòmica s'inicia l'activitat formativa d'aquest any 2022 dirigida a empreses i a persones emprenedores. Es comença amb un taller per poder treballar la marca personal, conèixer i reconèixer els punts forts, talents i fortaleses, a detectar oportunitats, a treballar les debilitats, saber llegir l'entorn per preparar-se davant les amenaces, i a saber donar visibilitat a la marca personal per potenciar el valor diferencial:
  
"DAFO personal com a marca personal". Impartit per Elisenda Porras, consultora i experta en habilitats directives, comunicació i gestió de Recursos Humans.
 
El 4 d'abril de 9:30 a 13:30h. a La Masoveria de Vil·la Flora.
 
Organitzat per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar en col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Tordera, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, i subvencionat per la Diputació de Barcelona.
 
Informació i inscripcions: demperedd@canetdemar.cat / 697178033

^