ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Crida per escollir el nou pubillatge 2022
PUBLICAT Dilluns, 21.03.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Pubilles i hereus Cane de Mar 2019 2022

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, tindrà lloc l’elecció del nou pubillatge canetenc 2022. El pubillatge és una festa col·lectiva, de participació i trobades. La Covid-19 ho ha fet impossible i per aquest motiu, els representants escollits a Canet durant la Festa Major de 2019 han prorrogat tot aquest temps el seu mandat.

Aquest 2022 ja és possible fer-ne el relleu i per aquest motiu, es fa una crida a entitats, associacions, clubs, col·lectius o persones a títol individual, perquè presentin candidatures, d'acord amb les condicions que estableix el Foment de les Tradicions Catalanes, responsable del pubillatge arreu de Catalunya i en les modalitats següents:

1- Pubilleta i Hereuet: mainada de fins a 10 anys (inclosos).
2- Pubilla i Hereu: jovent entre els 16 i els 21 anys (inclosos).
3- En tots els casos han de ser persones residents (preferentment empadronades) a Canet de Mar.

Podeu fer arribar propostes de persones candidates a les tres opcions o a qualssevol d'elles, fins al 18 d'abril de 2022 inclòs. Ho podeu fer a través de l'adreça electrònica canet.participacio@canetdemar.cat, al telèfon 667183042 o deixant les dades de les persones candidates en l’horari d’atenció al públic a la consergeria del Centre Cívic Vil·la Flora.


Cartell Pubillatge 2022Després de gairebé tres anys representant-nos, ha arribat el moment del relleu al Pubillatge canetenc, que van ser escollit a la Festa Major de Sant Pere 2019. Aquests representants que han volgut estar amb nosaltres al llarg de tot aquest temps, pandèmia inclosa; són:

PUBILLA :  Ariadna Soler Artés
FADRÍ: Marcel Sales Ryhr
PUBILLETA: Naia Madera Ros
DAMISEL·LA: Paula Ruiz Camacho
HEREUET : Eudald Armengol Ruiz

Heu estat uns dignes representants de Canet de Mar, moltíssimes gràcies Ari, Marcel, Naia, Paula i Eudald.
 
Ara fem una crida pública per tal que les persones que vulguin representar Canet de Mar arreu de Catalunya, a través del Pubillatge, presentin la seva candidatura.

Els membres del Pubillatge són els representants de Canet de Mar al llarg de tot un any. Van per tota Catalunya participant a les festes de Pubillatge. I opten també a poder ser els representants de la comarca, de les comarques barcelonines i fins i tot de Catalunya.

Fins al 18 d'abril podeu presentar candidatures, a través de les vies que us hem indicat i per totes les categories o per alguna d'elles. Dimecres 20 d'abril a les 19.00 hores es faran les entrevistes a totes les persones candidates i les proves a les candidates a Pubilla i Hereu 2022.
 
La festa de proclamació tindrà lloc el dissabte 23 d'abril (diada de Sant Jordi) a la tarda. Moltes gràcies per participar-hi i mantenir vives les tradicions catalanes!!

^