ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Consell municipal d´Urbanisme celebra la primera trobada del 2022
L'estat de les obres de la Sala Odèon del Teatre Municipal, l'asfaltatge de diferents vies del municipi i l'aparcament van ser els alguns dels punts de l'ordre del dia de la darrera sessió del Consell Municipal d'Urbanisme
PUBLICAT Dimecres, 16.03.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El passat dimecres 9 de març, va tenir lloc una nova trobada del Consell Municipal de l’Àrea d’Urbanisme. La sessió, que es va celebrar a la Sala de Juntes de l’Ajuntament, va estar presidida pel regidor d’Urbanisme, Lluís Llovet acompanyat de l’arquitecte municipal. 

interior odeonLa trobada va començar amb una explicació detallada de totes les actuacions que s'han dut a terme a la Sala Centru del Teatre Municipal de Canet de Mar, que va obrir les portes el passat 19 de febrer. En aquest punt, el regidor va destacar que només s'ha realitzat una primera fase. Tanmateix, va destacar que aquesta era essencial per poder disposar d'un teatre al poble abans de la inauguració total del TMC.

L'evolució de les obres de la Sala Odèon del TMC va ser un dels punts més esperats de l'ordre del dia. Llovet va destacar que un cop s'instal·li l'estació transformadora que ha de servir per proporcionar electricitat a l'equipament ja es podrà fer la recepció de l'obra. Paral·lelament s’ha de licitar l’escenografia i la cuina del bar-restaurant.

Seguidament, la sessió va continuar amb una explicació de les obres que hi ha previstes d'executar durant aquest 2022. Entre les quals destaca la millora de l'asfaltatge de diferents carrers del poble i l'adequació del carrer Sant Pere, des de la plaça de la Indústria, i de les escales del carrer Sant Isidre que connecten amb el carrer Mas Muní.

carrer sant pere obres

L'aparcament va ser un dels temes que més debat va generar durant la reunió. En aquest sentit, el regidor Lluís Llovet va afirmar que cap dels governs anteriors havia ampliat el nombre de zones d'aparcament al municipi, destacant que en els darrers anys, Canet ha sumat l'aparcament de la zona de davant de l'antic cinema i les places que hi ha a la zona coneguda com 'els vagons'. Totes les regidores i regidors van rebre les propostes que s’estan treballant i es van rebre suggeriments de tots els participants. Es mirarà de buscar algú que faci un treball específic sobre els aparcaments al poble amb diferents opcions.

^