ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet acull la 1a jornada Cafè-Empresa al recinte de Vil·la Flora
PUBLICAT Divendres, 04.03.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
cafè i empresa

Aquest divendres té lloc la 1a Jornada del Cafè - Empresa, organitzada per la Fundació Gentis amb la col·laboració de l'Ajuntament. S'inaugura un espai de trobada, intercanvi d'experiències i coneixements vinculats al teixit productiu del Maresme.

Aquesta primera sessió s'orienta en la igualtat, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març. Així, durant dues hores, diverses empreses es trobaran de 10.00 a 12.00 a la Masoveria amb l'objectiu de conèixer i conversar sobre quina és la tendència de les empreses i com treballen els departaments de RRHH la igualtat. Quines iniciatives es duen a terme i com es materialitzen, i especialment amb relació al reclutament, selecció, la gestió de les persones i els equips de treball.

Serà una trobada dinamitzada adreçada a totes les persones amb responsabilitats a les àrees de Direcció, RRHH i Gestió. Compartir un cafè en un ambient distès i amè per potenciar la col·laboració empresarial i la creació de sinergies amb la mirada posada l'any 2022 i en la nova economia post-pandèmia.

En aquesta primera trobada s'han convidat 8 empreses de diversos sectors empresarials.

Cafè i empresa - díptic

Cafè i empresa - díptic

Fitxer: CafeEmpresa_Gentis_Canet__003_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 119.36 kB

^