ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Records i emocions a la presentació del llibre 'La Vall de la Llum' de Toni Cruanyes
PUBLICAT Dimecres, 02.03.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Pla general presentació llibre Cruanyes

Cruanyes debat"La vida del meu avi era una novel·la", amb aquesta afirmació, el periodista canetenc Toni Cruanyes va presentar el seu nou llibre 'La Vall de la Llum' en dos actes realitzats els dies 26 i 27 de febrer a la Sala Centru del Teatre Municipal de Canet – TMC.

A través de diverses anècdotes, records i de les referències històriques i personals que anaven fent els historiadors Xavier Mas i Carles Sàiz, Cruanyes ens va presentar la història del seu avi Antoni Cruanyes i Becana que és, al mateix temps, part de la història del nostre poble.

El llibre relata la vida d'un home que, com tants altres de la seva generació, va viure la duresa de la guerra quan era jove i la solitud de la pandèmia quan era gran. En aquest sentit, l'acladessa de Canet, Blanca Arbell va voler cloure l'acte destacant i agraint el paper crucial que la nostra gent gran té a la societat actual i com aquesta, ha hagut de patir la part més cruenta de la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta presentació, organitzada des de la Biblioteca P. Gual i Pujadas, ha estat la primera que ha acollit la nova sala del TMC. Les dues sessions van penjar el cartell d'entrades exhaurides poques hores després que es posessin a disposició de la ciutadania.

Toni firma llibres canet

Un cop finalitzades les presentacions, el periodista va estar firmant exemplars del seu nou llibre al pati de la Sala Centru.

^