ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Primavera de les Arts: 4t Re-percussió per l'Odèon
PUBLICAT Dimarts, 23.05.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cartell re-percussió per l'Odèon 2006 El primer cap de setmana de juny, Canet viurà per quart any consecutiu el Festival Re-percussió per l'Odèon.

Aquest 2006, com ja va passar l'any passat, la inauguració del Festival forma part del cartell de Canet dins el cicle de teatre, música i dansa Primavera de les Arts.

El concert inaugural es farà aquest divendres 2 de juny a dos quarts d'onze del vespre a l'envelat de Vil.la Flora. Arrencarà amb l'espectacle Clàssica ... port castañuelas, d'Ànima Nua. Després serà el torn de CAMUT BAND que ens presentaran Walking with Rhythm, espectacle estrenat el mes d'agost de 2005, al Festival Fringe d'Edimburg, a Escòcia. Des d'aleshores només s'ha pogut veure a Girona i a Andorra. Es tracta, doncs, de gairebé una primícia.

Dissabte serà el dia fort del Re-percussió. Hi haurà activitats tot el dia. Es començarà amb una cercavila pels carrers del centre a la qual seguiran un dinar a la plaça 11 de Setembre, batucada, espectacles de carrer, tallers i concerts. La cloenda es farà a dos quarts de dotze del vespre amb SON DE CAJÓN + PERCUDIUM + TAZAJO TAMBOO, concert del cloenda del 1r festival internacional de Percussió fet a l'Auditori.

Trobareu el detall de tots els actes, amb horaris i llocs al web oficial del re-percussió

Tots els actes del dissabte són oberts i gratuïts. El concert inaugural, que forma part del cicle Primavera de les Arts, té un cost de 7 euros per persona.

Informació publicada el dilluns 29 de maig de 2006

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^