ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pedalada de l'Open Natura a Canet
PUBLICAT Dimarts, 23.05.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest diumenge, 28 de maig, Canet viurà la tercera prova del circuit de BTT Open Natura. Es tracta de la primera vegada que es fa a Canet.

logo open natura L'Open Natura és un circuit no competitiu i obert a públic de totes les edats. Consta de nou proves cadascuna Consta de nou proves cadascuna amb tres recorreguts de diferent llargària per poder adaptar a ciclistes de diferents nivells.

La prova que es fa a Canet aquest diumenge té com a punt de sortida i d'arribada l'esplanada del Santuari de la Misericòrdia. Començarà a les 10 del matí. Transcorrerà per sòl urbà i s'enfilarà pels camins que porten cap al cim de la Creu, des d´on pedalejaran envoltats de les millors vistes al Mediterrani.

Creuaran zones de boscos frondosos que faran gaudir del paisatge més verd de la comarca. El traçat llarg té un nivell mitjà, és bastant tècnic i compta amb alguna dificultat com són corriols de pujada i algunes trialeres. Tot el recorregut discorre al terme municipal de Canet. El circuit curt comparteix una part del traçat amb el llarg, però està indicat per a ciclistes no tan experts.

Al final del recorregut el Village Open Natura oferirà una bona recompensa gastronòmica a tots els participants.

Fitxa tècnica Open Natura Canet de Mar

Hora de sortida cursa infantil: 9.30 hores
Hora de sortida: 10.00 hores
Lloc de sortida: Esplanada del Santuari de la Misericòrdia
Preu d'inscripció: 15 euros federats, 19 euros no federats
Preu inscripcions socis Club Open Natura: 13,5 euros federats, 17,5 euros no federats
La inscripció inclou: dret a la cursa, avituallaments, bossa d'obsequis i esmorzar
Com formalitzar la inscripció: a través del web del circuit www.opennatura.com fins al divendres 26 de maig a les 15.00 hores, o bé a través del telèfon 93 444 26 03

Aquest 2006, l'Open Natura està organitzat per la Compañía de Ideas & Emociones amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme. Tota la informació sobre el circuit, calendari, Club, premis i promocions la trobareu al web oficial del Open Natura

Informació publicada el dimarts 23 de maig de 2006

^