ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ja coneixem el cartell complet del Canet Rock 2022
El festival es farà el pròxim 2 de juliol a Canet de Mar
PUBLICAT Dimarts, 22.02.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sopa de Cabra actuant al Festival Canet Rock. Fotografia de Canet Rock

Doctor Prats, Els Catarres, Miki Núñez i La Pegatina formaran part del cartell de la 8a edició del mític festival canetenc Canet Rock. Igual que a les passades edicions, el festival comptarà amb una gran varietat de grups vinguts d´arreu del territori català.

Durant la presentació, que s´ha dut a terme aquest dimarts 22 de febrer a l´Antiga Fàbrica Estrella Damm, l´organització ha fet públic el cartell complet del festival que es farà a Canet de Mar el pròxim 2 de juliol de 2022. Amb aquesta presentació, els grups Marcel i Júlia, Buhos, Suu i Balkan Paradise Orchestra se sumen a Oques Grasses, Ginestà, Stay Homas i La Fúmiga que van ser els primers artistes confirmats del cartell de l´actual edició que es van fer públics a través de les xarxes socials oficials del Canet Rock.

Laura Duran, directora artística del Canet Rock, va anar donant a conéixer detalls sobre què passarà la nit del 2 de juliol al Pla d'en Sala. Un d'ells, i el més esperat és que, Ginestà serà l'encarregat de donar el tret de sortida a dotze hores de música.

La directora del festival, Gemma Recoder va aprofitar el seu torn d'intervenció per agrair a l'Ajuntament de Canet de Mar i, en especial a la seva alcaldessa, Blanca Arbell, la predisposició i la gran feina que es fa durant mesos per poder dur a terme aquest gran esdeveniment.

^