ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Bon ambient i un circuit exigent i atractiu marquen la celebració del Cros de Canet
PUBLICAT Dijous, 17.02.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cros Canet - foto cedida

El passat diumenge 13 de febrer del 2022 darrera del Complex Esportiu Municipal va tenir lloc la 55è edició de la Final de Cros Màster de Catalunya. Una de les dades més destacables és l’èxit de participació amb un total de 259 repartits en 5 curses i 15 categories individuals (9 d’homes i 6 de dones) i 3 de relleus mixtes.

Va ser una activitat organitzada pel Club Atletisme Sport Canet 1980, i l’Ajuntament de Canet de Mar, i amb les col·laboracions de la Federació Catalana d’Atletisme, de la Diputació de Barcelona.

Cros Canet - foto cedidaDestaquem el bon ambient i la gran organització en un circuit dur i exigent però que tots els i les atletes han destacat per la seva bona ubicació i per ser molt atractiu. A l’inici de les curses es va fer un homenatge a Isidre Ferrer, atleta de Mataró molt vinculat al Club Atletisme Sport Canet que ha estat en actiu fins aquest darrer any que ha traspassat a l’edat de 87 anys. Va representar a l’Isidre la seva filla Patricia Montserrat que va rebre un obsequi de part de l’organització.

L’acte va ser presidit per l’alcaldessa Blanca Arbell, el 2n tinent alcalde Lluis Llovet i el regidor d’Esports Pep Tenas.

Hi han participat atletes de Canet, que han aconseguit 4 podis, tots ells primers llocs:

- +55 femení: Encarna Garcia Rus
- +60 femení: Veronique Foulon
- Equips femení +55: Equip format per: Encarna Garcia Rus; Veronique Foulon i Valeri Iglesias Guenpein
- Relleus mixtes +55: Salvador Arrabal, Veronique Foulon, Encarna Garcia Rus i Josep Maria Moré

Felicitats!

^