ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obres d'ampliació de la vorera oest del carrer Lleida
PUBLICAT Dijous, 10.02.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
plànol obres carrer Lleida

El regidor d'Urbanisme i d'Agenda 2030, Lluís Llovet Bayer, ha enviat una informació al veïnat de la zona del carrer Lleida, i que fem extensiva a tota la població, informant de les obres d'ampliació de la vorera oest, que començaran dimecres de la setmana que ve, dia 16 de febrer. 

Aquesta actuació es fa amb l'objectiu de dotar aquest espai de l'amplada suficient per poder garantir un itinerari accessible des de la riera Gavarra al Pavelló Municipal d'Esports.

Per tal de dur a terme aquesta actuació, s'ajustarà l'amplada de la línia d'aparcament, preveient el seu manteniment, així com de l'espai de càrrega i descàrrega existent. També es preveu la creació d'un pas de vianants al carrer Olot per tal de garantir la correcta connexió al llarg de tot el recorregut.

Aquests treballs tindran una duració aproximada 10 setmanes. A mesura que vagi avançant l'obra, s'informarà les veïnes i veïns del municipi de totes les afectacions de circulació que es puguin derivar d'aquestes tasques. Per rebre aquesta informació al moment, podeu seguir el canal de Telegram municipal: t.me/ajcanetdemar.

Les obres les du a terme l'empresa Tebancat, S.L. per un import estimat de 32.341,28 euros.

Des de l'Àrea d'Urbanisme resten a disposició de totes les veïnes i veïns per tal de poder respondre a qualsevol mena de dubte. Podeu posar-vos en contacte amb l'àrea a través del telèfon 93 794 39 40.

^