ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dimecres
17.05.2006
20:45h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
La Champions a Canet

Els alumnes de 3r de l'Institut Lluís Domènech munten una pantalla gegant a la Riera Sant Domènec per poder veure el partit de la Champions Leage d'aquest vespré entre el Barça i l'Arsenal


La febre despertada per la final de la Champions també ha arribat a Canet. Els alumnes i el pares de 3r d'ESO de l'IES Domènech i Montaner instal.len una pantalla gegant i 300 cadires a la Riera sant Domènec i esperen que es concentrin tots els culés de la vila en un acte únic del barcelonisme dels últims temps.

La retransmissió del partit per la pantalla gegant ha rebut el suport de l'Hostalet, l'ACPO, el CRP Pineda i altres col·laboradors. A més a més l'AV 11 de Setembre que també tenia pensat fer la retransmissió va tirar-se enrera perquè tothom es pogués concentrar en un únic punt de la població i l'acte fos més multitudinari.

L'Ajuntament, per la seva banda, s'ha reunit amb representants de l'acte i va demanar que hi hagués control i que el civisme imperés en la celebració. També , per la seva banda, va oferir-se a reforçar el servei de policia municipal i ajudar en el que calgui.

^