ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament presenta una reclamació pel mal funcionament de Correus
PUBLICAT Dijous, 27.01.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Les veïnes i els veïns de Canet de Mar han fet arribar a l’Ajuntament un seguit de queixes en relació al mal funcionament del servei de correus al nostre poble. Les queixes, majoritàriament, es deuen al retard en el repartiment de cartes, notificacions, la manca del servei general i la limitació horària, ja que es demana que l’oficina estigui oberta al públic en horaris més extensos i accessibles pel conjunt de la ciutadania. 

L’Àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament ha traslladat totes aquestes queixes a la cap de sector i distribució de la zona a la qual pertany el nostre municipi i a la direcció de l’oficina ubicada al carrer Verge del Carme, 1.

Tanmateix, aquesta no és la primera vegada que, des de l’Ajuntament es contacta amb l’empresa responsable del servei per tal de fer arribar les continuades mostres de malestar de les canetenques i canetencs amb el servei que s’està donant. L’any 2018, l’alcaldessa, Blanca Arbell ja es va reunir amb la responsable de zona per tal de cercar solucions al respecte. En aquell moment, l’oficina va manifestar que el servei havia patit una reducció de la seva plantilla habitual i que calia fer una readaptació del servei. L’octubre de 2020, l’Ajuntament torna a fer arribar el malestar veïnal davant dels continuats retards amb els enviaments. 

De nou, l’alcaldessa ha demanat als responsables de correus fer efectiu un reforç en el servei de repartiment per a la població i sol·licita  a l’oficina que posi tots els recursos econòmics, materials i d’organització necessaris per a poder donar un correcte servei als nostres conciutadans. Amb una població de gairebé 15.000 habitants, considerem que el grup Correos ha d’oferir un servei eficient i de qualitat al nostre municipi.

Tanmateix, des de l’Ajuntament es continua oferint la col·laboració amb el Servei Local d’Ocupació per tal de fer arribar a la població ofertes de feina de la companyia als seus usuaris. 

Les usuàries i usuaris que ho desitgin, poden fer arribar les seves reclamacions a través del següent telèfon:  900 400 004

 

 

 

 

 

 

 

 

^