ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença el procés participatiu de l'Agenda Urbana de Canet de Mar
En els següents mesos, s'organitzaran altres activitats participatives per tal de poder donar a totes les veïnes i veïns de Canet la possibilitat de participar en aquest projecte
PUBLICAT Dilluns, 24.01.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Agenda Urbana Local portada

Aquest dimecres 26  de gener, arranca el procés participatiu de l'Agenda Urbana de Canet de Mar 2030 (AUL). Aquesta iniciativa, impulsada des de l'Àrea de Pla Estratègic 2030, pretén definir la planificació estratègica del nostre poble pels pròxims 10 anys. Aquest projecte segueix la tendència de les principals polítiques urbanes internacionals recollides per la Nova Agenda Urbana de les Nacions Unides, l'Agenda 2030, l'Agenda Urbana Europea, etc.

L'AUL de Canet de Mar és el full de ruta comú que segueix el treball realitzat durant els darrers anys per l'actual equip de govern dins de la regidoria de Pla Estratègic 2030. Per tal d'elaborar aquest document, l'Ajuntament ha unit forces amb la Diputació de Barcelona.

L'objectiu de l'Agenda Urbana és reflexionar i transitar cap a un model de ciutat de futur que ens permeti estar preparats en aquests àmbits:

• Encarar els reptes del canvi climàtic

• Tenir una bona planificació i un bon equipament d'infraestructures públiques bàsiques i accessibles a la ciutadania.

• Emetre menys contaminació i preparar el municipi perquè aquest estigui adequat per a vianants i bicicletes.

• Afavorir la preservació del territori i la cohesió social.

• Crear un poble més verd i permeable.

• Fomentar l'economia circular.

• Tenir present les noves realitats de l'era digital

• Dotar de més qualitat de vida a les canetenques i els canetencs.

 Així mateix, posa al centre la millora de la governança, tan horitzontal, amb més cooperació amb altres administracions supramunicipals; com a transversal, donant veu tant als diferents agents socials locals com a la ciutadania.

En els pròxims dies, es repartiran en diferents establiments i equipaments municipals un document informatiu on podreu trobar tota la informació sobre l'Agenda Urbana Local de Canet de Mar. En aquest document, hi ha un codi QR que us permetrà accedir a una enquesta en línia sobre el nostre municipi.

Aquesta enquesta no serà l'única acció participativa del projecte. En els següents mesos, s'organitzaran altres activitats participatives per tal de poder donar a totes les veïnes i veïns de Canet la possibilitat de participar en aquest projecte.

La regidoria ha habilitat una adreça de correu electrònic: canet.agendaurbana@canetdemar.cat on tothom que vulgui prendre part de forma activa en l'elaboració de l'AUL s'hi pot posar en contacte.

A través de les xarxes socials i la pàgina web municipal també s'aniran difonent informacions sobre les diferents accions que es duran a terme per preparar aquest instrument estratègic.

 

 

^