ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
OBJ. 10
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

objectius

Què planteja aquest Objectiu Estratègic?

Aquest objectiu estratègic constitueix, en si mateix, la mateixa Agenda Urbana, en la mesura que cap dels objectius anteriors no es podria posar en marxa sense una adequada bateria d'eines: una bona normativa, unes fonts de finançament acords amb les accions a desenvolupar, una governança que funcioni, una participació ciutadana real i efectiva, i canals de difusió i transmissió del coneixement.

En vista d'això, una normativa actualitzada, entenedora, accessible, estable en el temps i, en la mesura del possible, homogènia, resulta imprescindible. Només així serà possible avançar en un model urbà sostenible d'ordenació, transformació i ús del sòl, de la mateixa manera que només comptant amb una planificació territorial i urbanística que englobi característiques idèntiques, es podrà garantir un model territorial i urbà capaç de respondre a les necessitats socials de cada moment, respectant el medi ambient i contribuint al progrés social i econòmic.

 

Quins són els objectius específics d'aquest OE?

10.1. Aconseguir un marc normatiu i de planejament actualitzat, flexible i simplificat que millori, també, la gestió.

10.2. Assegurar la participació ciutadana, la transparència i afavorir la governança multinivell.

10.3. Impulsar la capacitació local i millorar-ne el finançament.

10.4. Dissenyar i posar en marxa campanyes de formació i sensibilització en matèria urbana, així com dintercanvi i difusió de la informació.

 

 

 

^