ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació AUL
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Presentació regidor

Benvolgudes i

Benvolguts,

Des que vam iniciar aquesta legislatura un dels eixos que hem volgut desenvolupar és el Pla estratègic 2030 de Canet de Mar.

Som conscients que la pandèmia ens ha obligat a frenar la posada en marxa del projecte i que la posterior reflexió que tots hem de fer sobre el nostre futur com a poble ha d’anar acompanyada de nous plantejaments que ens donin eines per reflexionar i prioritzar objectius més enllà del que hem fet fins avui.

Per això des de l’ajuntament i ,en concret, des de la meva regidoria hem pres la decisió de participar amb la Diputació en la creació de l’Agenda Urbana de Canet 2030 posant el ciutadà en el centre i abordar de forma prioritària l’economia , l’equitat social i la sostenibilitat mediambiental.

La implicació de la ciutadania i el treballar colze a colze entre les institucions, les entitats i el poble és l’única manera de poder aconseguir una proposta que tothom se la faci seva i que col·labori per aconseguir un poble més saludable, amable i amb prou potencial econòmic i social per afrontar els reptes que ens esperen els propers anys.

Comptem amb tots vosaltres per ajudar-nos en la diagnosi del poble i en la planificació del futur .

Ja hem fet diferents reunions amb ciutadans de Canet, amb tots els partits polítics i amb els diversos departaments municipals, però el nostre objectiu vol anar molt més enllà. A partir d’aquest document iniciem un procés participatiu en què podreu donar la vostra opinió en diverses ocasions. Ara us necessitem per a contestar l’enquesta a la què podeu accedir des del QR i també hem obert la participació a tallers que anirem fent.

Us necessitem a totes i tots, sense vosaltres no hi ha poble. Sense vosaltres no hi ha futur.

^