ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge tindrà lloc el concert anual del Cant de la Sibil·la a la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau
PUBLICAT Dilluns, 27.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El concert es farà diumenge 2 de gener a les 6 de la tarda a l'Església parroquial. Hi actuaran Imma Roig, Quim Mas, i al piano Xavier Dotras.

Cartell Cant de la Sibil laAmb motiu de les Festes de Nadal, l'Àrea de Cultura organitza el Cant de Sibil·la i el Concert nadalenc a la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Canet de Mar. Aquest any el programa es basa en les obres de tres generacions de la família canetenca Dotras. 

Dins de l'amplia oferta cultural de les festes de Nadal, l'Imma Roig, en Xavier Dotras i en Quim Mas ens ofereixen un concert que té com a eix central el Cant de la Sibil·la i com a cos d'acompanyament, un concert amb un repertori nadalenc poc convencional. Aquest any, com de fet ja ho va ser el concert virtual del 2020, es dedica a la família Dotras del nostre municipi.

Interpretaran cançons de tres generacions d'aquesta família. De l'avi,  Joan,  del pare, Jaume i del fill i pianista del grup, Xavier. També cantaran algunes cançons nadalenques d'arreu del món.

No es tracta d'un concert qualsevol, ja que és un concert únic i original. Un concert de canetencs per a canetencs, que sens dubte podria anar arreu del món.

Vegeu com va anar el concert, al nostre canal de youtube:

^