ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
AVÍS | L'Ajuntament anul·la la festa de Cap d'any i hi ha canvis als actes de la Nit de Nadal
PUBLICAT Dimarts, 21.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Nadal banner avís població

Tot i que encara estem pendents de les mesures oficials per aquestes festes, nosaltres com a Ajuntament, i veient les últimes dades de pandèmia i els contagis que hi ha al nostre municipi i als municipis del voltant, hem decidit anul·lar la festa de Cap d'any, per responsabilitat i perquè el nostre objectiu màxim és preservar la salut de les canetenques i els canetencs.

Preveient també, que és possible que el toc de queda sigui una de les mesures que el govern català posi sobre la taula i s'acabi implementant, també s'ha decidit avançar l'hora de la Missa del Gall, que es farà a les 8 del vespre. I la cantada de nadales prevista per després de la missa del gall, passa a fer-se el dia 26 de desembre a les 7 de la tarda, a la mateixa plaça Macià.

S'estan acabant d'avaluar la resta d'actes per veure quins segueixen en curs, quins adaptem i quins anul·lem definitivament. El que més ens preocupava era la festa de Cap d'any, que finalment ha quedat anul·lada. Per a la resta d'actes, com pot ser la Cavalcada o els Parcs de Nadal, ens esperem a veure les mesures que s'acaben fent oficials més endavant.

Totes les novetats les anirem publicant i difonent pels canals de Comunicació institucionals, web, xarxes socials i Ràdio Canet.

Entreu a l'espai web del Nadal 2021

^