ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local de Canet potència la proximitat i posa en funcionament una oficina d´atenció ciutadana (OAC)
Aquest nou projecte es posarà en marxa a partir de dilluns 3 de gener
PUBLICAT Divendres, 17.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
exterior policia local cotxe

A partir de dilluns 3 de gener, el cos de la Policia Local de Canet de Mar començarà un nou any policial en el qual es potenciarà la figura de l’agent de policia de proximitat i l’atenció a la ciutadania. 

Per assolir aquests nous objectius, l’Àrea de Seguretat Ciutadana incorporarà, a partir de 2022, nous efectius a la plantilla que permetran poder fer una reorganització del cos i garantir la posada en marxa d’una Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i la presència de més agents al carrer. 

Des de l’àrea també es treballarà per posar en funcionament la tercera fase de càmeres de videovigilància a diferents punts del municipi i es farà la instal·lació d’alarmes perimetrals en zones properes als centres educatius i equipaments municipals per tal de poder combatre, sobretot, el vandalisme. 

Així mateix, la setmana del 10 de gener, començaran els treballs de reordenació de la senyalització horitzontal (pintura vial) a diferents punts del municipi.

 

Policia de proximitat

Una de les principals prioritats de l’actual equip de govern és garantir la seguretat de les veïnes i els veïns del municipi. 

Durant aquest 2021, s’ha treballat per tal de poder ampliar la plantilla de la Policia Local amb l’objectiu de prevenir i fer un correcte seguiment dels incidents que passen al municipi. L’ampliació del nombre d’agents serà efectiva ja des del mes de gener de 2022. Aquest fet permetrà poder fer una reorganització del cos i posar en marxa el projecte de ‘Policia de Proximitat’

Aquest és un servei addicional al qual ja es fa habitualment i permetrà que hi hagi més presència policial al municipi, ja que es disposarà de més presència al carrer durant tota la jornada. 

Amb la posada en marxa d’aquest servei es pretén poder prevenir delictes i apropar el cos policial a la ciutadania i establiments de Canet. Per tant, també seran els encarregats de donar suport als agents que fan el servei de cobertura de les entrades i sortides dels centres docents, campanyes de seguretat i administratives, fer seguiment de problemàtiques veïnals i controlar el compliment de les ordenances de trànsit i d’indisciplina. 

 

Oficina d’Atenció a la Ciutadania

L’Àrea de Seguretat Ciutadana començarà l’any posant en marxa l’OAC de la Policia Local de Canet. 

Aquest servei, que estarà disponible a través de cita prèvia, permetrà a les canetenques i als canetencs poder fer un seguit de gestions, com per exemple posar una denúncia, sense haver-se de desplaçar fora del municipi. 

 

^