ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Carla de la Fuente Cerezo, premiada a la 38ena edició de la Mostra Literària del Maresme
PUBLICAT Divendres, 17.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Mostra literària guanyadors i autoritats - foto cedida

Una gala cultural amb premi per al nostre municipi. A l'acte hi va assitir el regidor de Cultura, Pere Xirau, que va felicitar en nom de l'Ajuntament a la Carla, per la seva primera posició en la categoria de Prosa F amb l'obra "Jalila".


El passat 28 de novembre es va celebrar la XXXVIII edició de la Mostra Literària del Maresme, al centre cultural de La Unió de l'Ajuntament de Teià. 

A la convocatòria es van seleccionar un total de 257 obres en les categories de prosa, poesia i microrelats, que van ser finalistes de les fases locals dels vint-i-dos municipis que van participar en el concurs, i que van ser valorats pel tribunal de la fase comarcal. 
 
L'acte va reconèixer la feina de més d'una trentena d'autors de totes les franges d'edat, i van ser acollits per diversos representants del món cultural i institucional. 
 
Carla de la Fuente Cerezo, de Canet de Mar, que va rebre el 1er premi en Prosa F per "Jalila", va recollir el guardó i va rebre les felicitacions del regidor de Cultura de Canet, Pere Xirau Espàrrech. 
 
Per conèixer totes les obres premiades, el Consell Comarcal del Maresme ha editat un llibre que es podrà trobar a totes les biblioteques públiques del Maresme. També, es pot descarregar en el següent enllaç: 
 
https://www.ccmaresme.cat/

Enhorabona Carla!

^