ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acaben les obres del Tanatori
PUBLICAT Dimarts, 02.05.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Vista General des de la ronda del Cementiri i el Tanatori Aquesta setmana s'han donat per enllestides les obres de remodelació del Tanatori municipal. La data prevista perquè torni a funcionar amb normalitat és el pròxim dilluns 8 de maig.

Durant aquests quatre mesos que han durat els treballs, l'empresa Cabre Junqueras, que és qui gestiona els serveis fúnebres a Canet de Mar, ha instal.lat calefacció i aire condicionat, ha arreglat la coberta, canviat el paviment i millorat la instal.lació elèctrica.

Aquest juny farà sis anys que el Tanatori de Canet va entrar en funcionament. Des d'aleshores ha cobert correctament el seu servei, però actualment hi havia algunes mancances que calia resoldre.

Interior tanatori Per aquest motiu l'Ajuntament va insistir molt perquè se'n millorés l'aspecte i sobretot, perquè fos més acollidor, tenint en compte l'ús social que desenvolupa aquest equipament.

 Les obres han costat 100.000 euros, superant la previsió inicial, que era de 65.000 euros. El finançament ha estat a càrrec de l'empresa Cabre Junqueras. Durant el temps que han durat les obres, les famílies de Canet han pogut utilizar, sense cost addicional, els tanatoris de poblacions veïnes, com Calella o Arenys de Mar.


Entrada tanatori

Fotos: Arxiu municipal - servei de premsa. Visita dels responsables municipals el 28 d'abril de 2006

^