ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
L´Ajuntament de Canet dona suport a les famílies de l´Escola Turó del Drac contra l´obligatorietat de fer el 25% d´hores lectives d´un grup de P5 en castellà
El TSJC ha dictat que, a partir del 8 de desembre, el 25% de les hores lectives d´un grup P5 d´aquest centre s´han de fer en castellà
PUBLICAT Divendres, 03.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Trobada Turó del Drac

L’Ajuntament de Canet de Mar vol mostrar el seu més rotund suport a les famílies de l’Escola Turó del Drac davant d’aquest nou atac del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra el model educatiu i d’immersió lingüística de Catalunya.

Concretament, el TSJC ha dictat mesures cautelars, d’obligat compliment a partir d’aquest 8 de desembre, perquè el 25% de les hores lectives de la classe de P5 afectada de l’Escola Turó del Drac de Canet de Mar s’imparteixin en castellà. 

Segons indica la sentència, els i les alumnes de la classe de P5 d’aquest centre hauran de fer un total de 6,25 hores lectives en castellà.

Des de l’Ajuntament de Canet de Mar considerem que aquesta sentència és un atac flagrant contra el sistema educatiu d’èxit que des de fa tants anys s’està implementant a Catalunya i que tan bons resultats ha donat. A Catalunya sempre hi ha hagut un gran consens sobre el model d’immersió lingüística i, per tant, considerem que aquesta sentència és un atac directe a la nostra societat, a la nostra escola  i un intent de posar percentatges per davant de les pedagogies educatives. 

En els pròxims dies, l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament convocarà un Consell Escolar Municipal extraordinari per poder tractar aquest tema amb més profunditat i cercar solucions per defensar el nostre model educatiu i el català a les aules.  
 
 

^