ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les entitats del municipi preparen activitats per recaptar fons per la Marató de TV3
Enguany, la Marató de TV3 estarà dedicada a la salut mental
PUBLICAT Dijous, 02.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La Marató 2021

Amb l'arribada del mes de desembre, arriba La Marató,  el programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio. Enguany, se celebrarà el diumege 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. 

Com ja és habitual, les entitats de Canet de Mar preparen un seguit d'activitats per tal de poder recaptar diners per poder fer un donatiu que ajudi a la recerca en aquest àmbit per tal de poder tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Aques any, es faran les següents activitats:

  • Dissabte 20 de novembre es va realitzar l'Activitat de l'Aula de Cant. 
     
  • Diumenge 27 de novembre es va celebrar la "1º Caminada Solidària" organitzada per la LLar d'Infants Ninis. 

DEstacat notícia ninis

  • Diumenge 12 de desembre representació del "Concert de Nadal" de la mà de Sàlvia Associació de dones, sota la direcció de Quim Mas, a l'Auditori Escola de Música. 
      
  • Diumenge 12 de desembre celebració de "Tardes de Música" amb la música de DJ. Jordi, organitzat per l'Associació Amics del Ball, a l'Envelat de Vil·la Flora. 
     
  • Dissabte 11 i diumenge 12 de desembre visita al "Pessebre Vivent", organitzat per l'Associació Artística Teatral El Centru de Canet, a la Plaça 1 d'Octubre i la Plaça de l'Esglèsia. 
     
  • Diumenge 19 de desembre a l'envelat de Vil·la Flora, coincidint amb el dia de la Marató se celebra la 5na Edició del Festival Balla per la Marató.
    • L'obertura de l'acte serà a càrrec del Pubillatge de Canet de Mar, i comptarà amb les actuacions de l'Ensemble Centre de Dansa i el Ballet Juvenil Ensemble, Sisè Sentit Estudi de Dansa i Pilates, El Circ Petit, La Big Band de l'Escola de Música i l'Associació Cultural Plataforma Odèon, la qual oferirà un petit refrigeri solidari als assistents. 
    • El Festival també compta amb la col·laboració de l'Associació d'Emprenedors Canet Impacta per realitzar les tasques de difusió de l'esdeveniment.  

Cartell festival per La Marató

Cartell festival per La Marató

Fitxer: Cartell_Festival_per_la_Marato.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 906.86 kB

^