ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet s´adhereix a la campanya “Vine al teu comerç, vine a comprar”
PUBLICAT Dijous, 02.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge de campanya comerçL’Ajuntament de Canet de Mar s’ha adherit a la campanya de potenciació del comerç local impulsada des del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a través de la direcció general de Comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).

La campanya “Vine al teu comerç, vine a comprar” té com a objectiu principal reactivar el comerç de proximitat i animar a la ciutadania a redescobrir els centres històrics i comercials dels municipis. La campanya pretén donar veu als comerciants i animar a la ciutadania a consumir comerç local i de proximitat.

A través d’un missatge emotiu i directe, diferents testimonis apel·len al record d’experiències positives per atraure la visita als establiments de proximitat, que tenim al costat de casa, amb l’objectiu final d’incentivar-hi el consum. 

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme s’anima a les canetenques i canetencs a comprar i consumir als comerços i establiments del municipi. També animem als comerços locals a adherir-se a la campanya, descarregant-se i penjant els cartells que s’adjunten en aquesta notícia. 

material de campanya

Cartell campanya comerç 1

Cartell campanya comerç 1

Fitxer: Cartells_Comerc1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.05 MB

Cartell campanya comerç 2

Cartell campanya comerç 2

Fitxer: Cartells_comerc2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.29 MB

Cartell campanya comerç 3

Cartell campanya comerç 3

Fitxer: Cartells_Comerc_3.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.1 MB

^