ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Música de l'Arxiu al Concert Santa Cecília: "Músics catalans, tons i motets del XVII i XVIII"
PUBLICAT Dilluns, 22.11.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
imatge sta cecília

El dia 28 de novembre a les 19h es realitzarà el concert anual de la música de l'Arxiu parroquial. Enguany a càrrec de l'Ensemble In Sana Poetica i sota la direcció de Jordi Ribell interpretaran tons i motets del s. XVII i XVIII dels compositors Felip Olivellas, Tomàs Milans, Joan Barter i Francesc Valls.  


Amb motiu de la diada de Santa Cecília, patrona de la música, cada any l'àrea de Cultura realitza la producció d'un concert de les partitures que es conserven a l'arxiu musical de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Canet de Mar.
L'Ensemble In Sana Poetica, sota la direcció de Jordi Ribell, i els músics catalans Ferran Mitjans, Montserrat Bertral, Marta Rodrigo, Miquel González han preparat un programa dels compositors Felip Olivellas, Tomàs Milans, Joan Barter i Francesc Valls, i han titulat la proposta "Músics catalans: tons i motets del XVII i XVIII".
 
El concert es durà a terme el proper 28 de novembre de 2021 a la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Canet de Mar a les 19h.
 
Una part del concert es grava en directe per després musicar el visionat de les partitures en el módul interactiu que hi ha a la sala d'Història de Canet a la Casa museu Ll. Domènech i Montaner. 
 
Podeu recuperar el concert en streaming que es va fer l'any passat sense públic a causa de la covid a l'enllaç següent:

https://n9.cl/culturacanetdemar

L'entrada és gratuïta. 

cartell

cartell

Fitxer: AJUNTAMENT_DE_CANET_DE_MAR_concert_de_Sta.CeciI_lia__CARTELL_prova.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 2.7 MB

^