ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença la campanya de vacunació contra la grip a Canet
PUBLICAT Dimecres, 27.10.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cARTELL VACUNACIÓ GRIP 21Aquesta setmana, ha començat a Canet de Mar la campanya de vacunació contra la grip i l'administració de la dosi de reforç de la vacuna de la COVID-19 a les persones majors de 70 anys.

Tant la vacunació de la grip com la de la tercera dosi de la COVID-19 es farà des dels centres d'atenció primària.

Concretament, a Canet de Mar se seguirà utilitzant el local d'entitats ubicat a la riera Gavarra,38. Les vacunes s'administraran simultàniament els dimarts i els divendres als majors de 70 anys. La resta, es podran vacunar contra la grip els dilluns, dimecres i dijous, en horari de matí i tarda, al mateix local. Per fer-ho, cal demanar cita prèvia  a través del web citasalut.gencat.cat o de l'APP 'La Meva Salut' a l’apartat Cita.

Recordem que, com cada any, estan cridades a vacunar-se totes les persones més grans de 60 anys, les dones embarassades, els malalts de gravetat i tot el personal sanitari.

Els majors de 70 anys, seran citats directament i rebran un sms informant-los de la cita per vacunar-se. Aquest col·lectiu es podrà vacunar a la vegada de la grip i de la dosis addicional de la COVID-19.

^