ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diva's Disco de Roser a l'envelat per visibilitzar la malaltia de l'ELA
PUBLICAT Dimarts, 26.10.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'Ajuntament de Canet de Mar i la canetenca Roser organitzen un concert per visibilitzar la malatia de la ELA a través d'un concert el proper dia 31 d'octubre a l'envelat de Vil·la Flora.

cartell ELAL'artista Roser Murillo, canetenca de naixement, presenta el seu espectacle "Diva's Disco" per donar visibilitat a la malaltia de l'ELA. L'esdeveniment tindrà lloc a l'Envelat de Vil·la Flora de Canet de Mar, el diumenge dia 31 d'octubre de 2021, a les 19.00 hores. 
 
Roser, que prové d'una família vinculada al món de l'espectacle i amb una dilatada formació artística, es va donar a conèixer al programa Popstars l'any 2002, del qual va ser finalista. Desprès d'aquest programa, va materialitzar la seva carrera com a solista amb diversos àlbums d'èxit com Desperté (2003), on aconseguí el Disc d'Or, Desperté (2003 - edició especial), Foc (2004), Rafaella (2006) i Clandestino (2010). 
 
La cantant farà, en col·laboració especial amb l'Ajuntament de Canet de Mar, un concert per tal d' informar i conscienciar a la població sobre l'Esclerosis Lateral Amiotròfica (ELA). Aquesta és una malaltia de les neurones del cervell, el tronc cerebral i la mèdul·la espinal que controlen el moviment dels músculs voluntaris. 
 
Amb aquest esdeveniment es pretén donar visibilitat a aquesta malaltia i fer un reconeixement a les persones que la pateixen així com als seus familiars i cuidadors. 

^