ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Canet de Mar
La trobada ha servit per posar sobre la taula temes que són prioritaris per l´Equip de Govern municipal
PUBLICAT Dimecres, 13.10.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Visita Delegat Govern, antoni Morral

Aquest dimecres 13 d'octubre al matí, l'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell i les regidores i els regidors de l'Equip de Govern municipal han rebut al Sr. Antoni Morral, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona. Aquesta trobada s'emmarca dins del nou programa de treball del delegat i té com a objectiu conèixer directament l'actualitat territorial dels municipis que formen part de la demarcació de Barcelona.

La visita ha servit per posar sobre la taula diversos temes que són prioritaris per l'equip de govern i que preocupen especialment a la població.

Trobada Delegat Govern Antoni MorralUn d'aquests assumptes ha estat el de la seguretat ciutadana. En aquest sentit, l'alcaldessa ha afirmat que els Ajuntaments "estan lligats de mans i peus" per la falta de competències en aquesta matèria i ha demanat incrementar el nombre d'agents de la Policia Local i que els diferents cossos policials estiguin unificats i coordinats per tal de poder donar una resposta més ajustada a aquesta problemàtica. Arbell ha afirmat que no només s'està degradant la imatge del municipi sinó que aquest tema està portant molts mals de cap a les veïnes i veïns. El delegat del govern, s'ha compromès a traslladar aquesta qüestió al departament corresponent i ha afirmat que són molts els municipis que es troben en la mateixa situació.

L'alta demanda d'habitatges d'ús social ha estat un altre dels temes que s'han posat sobre la taula. En aquest sentit, l'equip de govern ha destacat que l'Ajuntament no disposa actualment de suficients habitatges per a poder donar resposta a la gran demanda de la ciutadania. En aquest punt, Morral ha afirmat que aquest és un tema recurrent al qual s'haurà de donar resposta a escala supramunicipal.

L'Equip de Govern municipal també ha destacat la necessitat de pacificar la carretera N-II per tal de poder garantir que tots els nuclis urbans del municipi estiguin degudament connectats amb el centre del poble. En aquest punt, s'ha demanat suport per tal de poder tirar endavant la col·locació d'un semàfor a la zona de l'Avinguda Maresme.

També s’ha destacat que Canet de Mar és un municipi referent en l’àmbit educatiu. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha estès la mà per tal d’oferir espais on es puguin dur a terme nous cursos formatius. 

Sigantura Llibre d'Honors de l'Ajuntament - Antoni Morral (delegat govern barcelona)Morral ha afirmat que la gran majoria d’assumptes que s’han tractat durant la trobada es repeteixen a molts municipis de la demarcació. Per aquest motiu, Morral ha assegurat que els traslladarà al Govern de la Generalitat, ja que són “temes de país”. 

La visita s’ha iniciat amb un breu acte institucional en el qual el Sr. Antoni Morral ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament. 

^