ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou curs de Promoció Econòmica per millorar la comunicació i la influència del vostre negoci
PUBLICAT Divendres, 08.10.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
captura formació comunicar empreses

Aquest mes d'octubre, des de l'Àrea de Promoció Econòmica, amb el suport de la Diputació d Barcelona, es posa en marxa el taller 'COMUNICAR, PERSUADIR I INFLUENCIAR DE LA MÀ DELS MILLORS ACTORS PROFESSIONALS'.

Aquesta formació pretén que descobreixis la teva pròpia naturalitat i les teves virtuts comunicatives per utilitzar-les de forma eficient; que organitzis les teves idees i les converteixis en un guió clar, concret i efectiu; que potenciïs les diferents tècniques i mètodes de persuasió i influència; que vocalitzis, accentuïs i articulis el to de veu per canviar radicalment el teu missatge; que potenciïs l’escolta activa; que utilitzis la improvisació, la imaginació i l’agilitat mental davant situacions compromeses; que entrenis les habilitats comunicatives amb casos pràctics a partir de la teva realitat professional.

El taller es farà els dies 18, 21, 25, 28 d'octubre i 4 de novembre de 9.30 a 13.30h. en aquest cas, serà presencial i es farà a La Masoveria de Vil·la Flora. L'impartiran Joan Pera, Àlex Casanovas, Fermí Fernández, Pep Bras i Mar Serra

Aquest curs és gratuït, però cal inscripció prèvia. Inscriu-te aquí.

Botí inscripció cursos prom econ

És un taller subvencionat per la Diputació de Barcelona, que està organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració amb les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar.

Consulta el programa:

Programa formació

Programa formació

Fitxer: Programa_Comunicar_persuadir_influenciar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 223.11 kB

^