ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Més del 65% de la població a partir dels 16 anys de l´ ABS de Canet de Mar ha rebut la pauta completa de la vacuna contra la COVID-19
El 73,9% de la població que forma part d´aquestes franges d´edat ha rebut ja la primera dosi del vaccí
PUBLICAT Dijous, 22.07.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Exterior CAP

D'ençà que es va iniciar el procés de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya, el 65,4% de la població a partir dels 16 anys que formen part de l’Àrea Bàsica de Salut de Canet de Mar ha rebut ja la pauta completa de la vacuna contra el SARS-CoV-2, segons les dades que ha facilitat el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Canet de Mar a l’Àrea de Sanitat de l’Ajuntament. 

Recordem que l’ABS de Canet de Mar inclou les poblacions de Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar i Canet de Mar.

Taula total vacunació

A continuació, presentem les dades per grups d’edat:

Taula vacunació x edats

També cal destacar les vacunacions que s’ha fet a diferents col·lectius:

Taula vacunació dades altres collectius

Recordem que l'ordre de vacunació ve determinat des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya seguint amb els criteris de grups de població prioritzada i en funció de la disponibilitat de les dosis de vacunes.

Des de l'Ajuntament reiterem el nostre més sincer agraïment a la Regió Sanitària de Girona i al personal del CAP per la magnífica tasca que estan duent a terme des de l'inici de la pandèmia. També cal destacar el bon feedback i la tasca de comunicació constant que hi ha entre l'Àrea de Sanitat de l'Ajuntament, els responsables del CAP i de la Regió Sanitària de Girona.

^