ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les entitats ja poden presentar la documentació per demanar les subvencions d'aquest any
Fins al 16 de setembre de 2021
PUBLICAT Dimarts, 20.07.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions de concurrència competitiva per què les entitats i les associacions locals puguin demanar ajuts per les activitats, accions i projectes d’aquest any 2021.  El termini acaba el 16 de setembre i tota la documentació es pot descarregar des de l'espai de la Finestreta digital del web de l'Ajuntament.

Són ajuts a favor de les persones físiques i entitats públiques i privades  que  duguin a terme  activitats  d’utilitat  pública  o  interès social,  en  els  àmbits cultural, educatiu,  social,  artístic,  esportiu,  lúdic,  festiu  o  qualsevol  altre  anàleg,  que  compleixin els requisits generals i específics establerts en les bases, estiguin legalment constituïdes i figurin inscrites en el Registre Municipal d’Associacions.

Aquest any i també de manera excepcional, degut a la situació provocada per la pandèmia de la COVID -19:

  • Es pot demanar el 100% del cost d’un projecte/activitat/acció (vegeu  les bases específiques de cada àrea). Habitualment només es podia demanar el 50% del cost.
  • L'Ajuntament té la voluntat d'atorgar fins al darrer cèntim utilitzant el procediment extraordinari de prorrateig.
  • S'admeten com a despeses vàlides per demanar la subvenció i per tant després serviran per a la justificació, les despeses de caràcter estructural, com ara lloguer de locals, factures de consum (aigua, electricitat), taxes i assegurances del local, de responsabilitat o derivades de la pròpia activitat, quotes de federacions, etc.

La quantitat que l'Ajuntament destina a aquestes subvencions supera els 87.450 euros i es reparteix de la manera següent:

Benestar Social: 12.000 euros

Cultura: 20.000 euros

Educació: 12.000 euros

Esports: 39.750 euros

Joventut: 1.700 euros

Igualtat de gènere: 2.000 euros

Tota la documentació la trobareu a la Finestreta Digital.

^