ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El premi Raimon Bonal i de Falgàs de 2021 s'atorga a dues joves
Jordina Solà i Laie Marin són les guanyadores de l'edició 2021 del Premi Raimon Bonal i de Falgàs que reconeix els treballs de recerca fets per joves entre 16 i 19 anys.
PUBLICAT Dimarts, 20.07.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Acte entrega premi Bonal 21 Jordina i Laie

El passat dimarts 13 de juliol es va fer l'acte de lliurament del premi Raimon Bonal i de Falgàs 2021. L'acte es va realitzar en format reduït i complint amb les mesures per evitar la propagació de la COVID-19 al pati de la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner.

La guanyadora de l'edició d'enguany del premi és la Jordina Solà Feliu pel treball d'investigació "Musicoteràpia aplicada a l'Alzheimer". Així mateix, s'ha concedit un accèssit per al treball "Apostem per les indústries compromeses amb el Medi Ambient", de Laie Marin Monteagudo.

Destacat premi bonal 21

El Premi Raimon Bonal i de Falgàs reconeix els treballs d'investigació fets per joves de 16 a 19 anys, sobre qualsevol àrea de coneixement, que tinguin relació o aplicació al nostre municipi. L'organitza l'Àrea de Cultura, amb la participació de l'Arxiu Municipal, des de fa vint anys.

A causa de la situació pandèmica, l'alcaldessa i el regidor de Cultura, Pere Xirau, n'han fet el lliurament en un acte de caràcter íntim, només amb la presència de les guanyadores i la seva família més pròxima.

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar es vol felicitar a les guanyadores i a tots els participants per la bona qualitat dels treballs presentats en aquesta edició. També es vol agrair a l'Institut Lluís Domènech i Montaner i a l'Institut Sunsi Móra de Canet la gran tasca de difusió que fan d'aquest premi entre el seu alumnat. Especialment el consistori agraeix als membres del comitè encarregat de seleccionar els treballs guanyadors per la seva labor desinteressada i l'esforç dedicat.

^