ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Matrícules a l'Escola d'Adults Maria Saus
Aquest dilluns dia 21 de juny de 2021 l'Escola d'Adults Maria Saus per als cursos de preparació a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior
PUBLICAT Divendres, 18.06.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cartell escola adultsAquest dilluns 21 de juny l'Escola d'Adults obre període de matrícules per als cursos de preparació a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior. 

El Departament d'Educació convoca la prova d'accés a grau mitjà per a les persones que no tenen el títol de graduat en educació secundària obligatòria i la prova d'accés a grau superior per a les persones que hi volen accedir però no tenen el títol de batxillerat. Per inscriure's a la prova d'accés a grau mitjà cal tenir com a mínim 17 anys o complir-los l'any 2022, i en el cas de grau superior cal tenir 19 anys o més (o complir-los l'any 2022).

Per poder superar la prova amb èxit l'escola d'adults prepara als alumnes d'octubre a maig en horari de tarda de 17 a 21h de dilluns a divendres.

Les matrícules per aquests cursos seran del 21 de juny al 30 de juliol i cal demanar cita prèvia omplint el següent formulari.

Per a més informació, es pot trucar o contactar per whatsapp al telèfon 687 45 07 73, també per correu electrònic canet.escolaadults@canetdemar.cat, en horari de matí de 9 a 14h. 

^