ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet tindrà un equipament esportiu amb piscina coberta i gimnàs
PUBLICAT Dijous, 30.03.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Panoràmica aèria de la piscina En el Ple municipal que se celebrarà demà dijous, dia 30 de març, el consistori aprovarà l'estudi de viabilitat i l'inici de l'expedient de contractació per construir una piscina coberta i un gimnàs al municipi.

Fa uns mesos, la Generalitat va incloure Canet de Mar en el Pla director d´instal·lacions i equipaments esportius de Catalunya, la qual cosa es va traduir en una subvenció  de 788.600 euros, per a la construcció d'aquest equipament esportiu.

La piscina municipal es construirà a la futura zona esportiva de Canet, a tocar del polígon industrial. El termini d´execució de tota l´obra és de 18 mesos, des de l´inici de les obres, cap a finals d´any.

Què hi haurà:

  • Una piscina de més de 300 m2
  • Un jacuzzi
  • Un bany de vapor, que podran utilitzar tant usuaris individuals com grups reduïts
  • Una sala fitness d´uns 300 m2
  • Dues sales de fitness secundàries de gairebé 100 m2 cadascuna

Seran instal·lacions destinades al màxim de ciutadans i ciutadanes del poble, des de practicants lliures fins a escolars que utilitzin aquesta instal·lació a través de programes coordinats amb les escoles; des de nadons, amb les activitats de bateig de l´aigua, passant pels joves, esportistes o no, que busquin millorar les seves aptituds esportives, i arribant a la gent gran, per integrar-los a una vida activa i saludable amb unes millors condicions físiques. I no podem oblidar els clubs esportius i les entitats, que tindran l´oportunitat de millorar les seves prestacions i els seus serveis, oferint aquest equipament als seus socis.
 
A la imatge podem veure l'espai on s'ubicarà la futura zona esportiva de Canet. Foto: T.Vila

^