ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Salutació de la Regidora de Festes
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Banner salutació regidora festes

Salutació de Festa Major

Benvolgudes canetenques i benvolguts canetencs,

Assumpta perfil

Un any més, ja tenim a les nostres mans el programa de la Festa Major de Canet de Mar. Enguany, tot i que la pandèmia sanitària de la COVID-19 sembla que està més controlada, des de l’Ajuntament volem seguir sent responsables i curosos a l’hora de programa activitats per tal de no posar en risc la salut de la ciutadania.

Tot i això, igual que en la darrera edició de la nostra Festa Major, no hem volgut renunciar a l’esperit festiu que tant caracteritza el nostre poble i, per segon any consecutiu, amb més experiència, més valents però sense deixar de ser prudents, hem treballat conjuntament tècnics, voluntaris, comissió de festes i entitats per garantir una Festa Major segura i que tothom, petits, joves i grans, tingui el seu espai de trobada i diversió.

Així doncs, adaptant tots els actes a les normatives i als protocols sanitaris i de seguretat vigents, hem organitzat un ventall d’activitats i actes que, esperem, ens facin passar una bona estona i que ens brindin l’oportunitat de celebrar la Festa Major de Canet de Mar amb la màxima normalitat possible.

La gran majoria dels actes tradicionals es realitzaran, com l’any passat, al pati de l’institut Lluís Domènech i Montaner per tal de poder controlar l’aforament. N’hem organitzat, també, a altres zones del municipi amb l’ànim de fer arribar l’ambient festiu d’aquestes dates a tot el poble.

Pel bé comú i per la protecció de tothom, us demanem que feu ús del material preventiu (mascaretes, gel, etc.), que seguiu les indicacions del personal acreditat i que respecteu les normes de seguretat de cada acte.

Advertim, però, que tota la programació està subjecta als canvis de normatives que es vagin produint. Entre tots ens hem de cuidar.

Des de l’Àrea de Festes, us animem a participar i a gaudir de l’edició d’enguany de la nostra Festa Major.

Bona Festa Major de Sant Pere i Sant Pau 2021

Us hi esperem!

M.Assumpta Revoltós Vaquer
Regidora de Festes i Joventut

^