ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet de Mar obté el segell SAFE TRAVELS del World Travel Tourism Council
PUBLICAT Divendres, 11.06.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Logo segell Safe travelL’Oficina de Turisme de Canet de Mar segueix augmentant les distincions i els reconeixements en matèria de sostenibilitat. En aquest cas, l’oficina ha obtingut el distintiu Safe Travels del World Travel Tourism Council (WTTC).

Aquest distintiu reconeix els protocols de viatge segur a nivell mundial i permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món amb empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció front la COVID-19.

Aquest nou segell suposa un reconeixement internacional i transmet al món un missatge de seguretat i confiança.

Aquest segell, reconegut internacionalment, s’ha desenvolupat en col·laboració amb les organitzacions internacionals de referència que segueixen les directrius de la Organització Mundial de la Salut (OMS) la qual cosa aporta confiança als viatgers a l’hora de poder gaudir de viatges segurs. El segell és important de cara als professionals i els agents del sector en disposar d’una credencial reconeguda internacionalment que acredita la implementació de mesures de seguretat i prevenció front la pandèmia.

INFORMACIÓ relacionada NOTÍCIA | L´Oficina de Turisme obté el distintiu Biosphere pel seu compromís amb el turisme sostenible

^