ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Èxit a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior de l'Escola d'Adults
PUBLICAT Dimecres, 09.06.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Escola Adults proves accésEl passat mes de maig, l'Escola d'Adults Maria Saus va acompanyar els seus alumnes a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior. Tot i haver estat un curs complicat degut a les restriccions per la pandèmia, els resultats són molt satisfactoris. A la prova d’accés a grau mitjà han aprovat un 60% dels alumnes que s’hi van presentar i en el cas de la prova d’accés a grau superior, ha estat un èxit aclaparador, amb un 100% d’aprovats. 

Destacat notícia èxit escola adults

El Departament d'Educació convoca la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà per a les persones que no tenen el títol de graduat en educació secundària obligatòria i de grau superior  per a les persones que no tenen el títol de Batxillerat. Aquests exàmens es realitzen només una vegada l’any i l’alumne ha d’estar molt preparat perquè no hi ha recuperació. Per tant, és una prova molt exigent on els nervis hi són molt presents. Per aquest motiu des de l’Escola d’Adults Maria Saus es fa l’acompanyament no només durant tot el curs amb la formació sinó també el mateix dia de la prova. 

Després dels exàmens l’orientació educativa i l’acompanyament continua amb les preinscripcions a cicles formatius per tal que els alumnes segueixin amb la seva formació i aconsegueixin amb èxit el seu objectiu.
 

^